[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [leafnode-list] Fetchnews Problem



Jeff Grossman wrote:
> 
> The problem is the groups were never unsubscribed.  As I stated before, the
> high message number is getting screwed up.  This only seemed to really mess

I don't understand what you call "high message number":
Is this the local high water mark or the counters in
./leaf.node/my.news.server file ?

What are the exact symptoms ?
Could you give more details ?
I think your problem will be the same with 1.9.14 ...

> one of my the servers I connect to, Supernews.  But, it could have happened
> on the others, just might not have been as noticable.
> 
> The groups always stayed subscribed.  But, every time it would fetch new
> news, the groups high number was messed up.
> 
> Jeff
> --
> Jeff Grossman (jeff@xxxxxxxxxxx)
> 
>> From: Steve <sa.allen@xxxxxxxx>
>> Organization: whocares.org
>> Reply-To: leafnode-list@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>> Date: Tue, 22 Aug 2000 23:34:30 -0400
>> To: leafnode-list@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
>> Subject: Re: [leafnode-list] Fetchnews Problem
>>
>> On Tue, 22 Aug 2000, Jeff Grossman said thus:
>>> I have reverted back to 1.9.14 and Fetchnews seems to be working fine again.
>>> For some reason, either in .15 or .16, something got messed up. It was not
>>> recording the correct high water mark for the groups.
>>
>> Strange as 1.9.16 works just fine on my setup. I'd trouble shoot farther or
>> just resubscribe to the groups you wish to view.

-- 
leafnode-list@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -- mailing list for leafnode
To unsubscribe, send mail with "unsubscribe" in the subject to the list